Duo Fiets

Locatie: Spotlight Talent Almere

Totaal benodigd: € 7.359

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

Spotlight is een dagbesteding en werkplek voor 15 cliënten die net dat beetje extra nodig hebben. Afhankelijk van de behoeften kan iemand de dag doorbrengen in een voor hem/haar geschikte ruimte; weinig, gewoon of veel geluiden, geen externe prikkels of normale prikkels….  We proberen voor iedereen een zo goed mogelijke werkplek te creëren wat ruimte en soort werk.

Naast de werkzaamheden, houden we er allemaal van om zoveel mogelijk naar buiten te gaan! Samen aan de wandel, lekker bezig zijn en genieten van de buitenlucht.
Helaas is wandelen niet voor iedereen haalbaar en voor deze cliënten zouden we graag een duo fiets aanschaffen, zodat we met hen een lekker rondje kunnen fietsen en zij ook dagelijks naar buiten kunnen.
Lekker naar buiten met de wind door de haren, dat vindt iedereen fijn!
 
De fiets zullen we gebruiken voor een rondje door de wijk of park, maar ook om samen met naar het winkelcentrum te rijden voor een kleine boodschap.
Lopend is de afstand net te ver, maar op de fiets is dit goed te doen.

Ook de Spotlight Theatergroep ka de fiets gebruiken, om cliënten van de groep naar het theater te brengen. Nu gebeurd dat met een rolstoel en dat is zwaar. Op de fiets zal het een stuk sneller, leuker en makkelijker zijn om bij het theater te komen.

Uw bijdrage zal het mogelijk maken dat we in het voorjaar door de wijk fietsen en met zijn allen kunnen genieten van leuke fietstochtjes.

Namens de cliënten en begeleiders van Spotlight Talent, alvast hartelijk dank!