Duofiets

Locatie: Peppelrode, Emmeloord

Totaal benodigd: € 8.459

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

Activiteitencentrum Peppelrode bestaat binnenkort 50 jaar. Wil jij een cadeautje geven? Doe dan een donatie voor een nieuwe duofiets!

Bij activiteitencentrum Peppelrode houden we van de buitenlucht. Met alle aanwezigen gaan we dan ook graag de deur uit voor uiteenlopende buitenactiviteiten. Daarbij is er ruimte voor het individu én voor de groep als geheel.

Om veiligheid, saamhorigheid en plezier te waarborgen investeren we o.a. in kwalitatieve hulpmiddelen. Na vele ritjes de afgelopen jaren is onze duofiets aan vervanging toe. Een nieuwe duofiets is een grote aankoop die we graag willen doen voor onze cliënten zodat we door gezellige fietstochten hun wereld kunnen vergroten en een stukje extra vrijheid bieden. Help jij ons mee met een donatie? 

Via de button kun je veilig en makkelijk een bedrag naar keuze doneren dat voor onze cliënten een wereld van verschil maakt. Namens hen hartelijk dank!