Muziekballen

Locatie: Bachweg, Almere

Totaal benodigd: € 6.345

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

Extra frisse lucht en lichamelijk beweging zijn erg belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. Materialen om buiten aan spel te doen, geeft extra woongenot en uitdaging wat goed is voor het welzijn. We willen vier muziekballen plaatsen op het terrein, die door aan de zwengel te draaien Nederlandse kinderliedjes laten horen. Met muziekballen zullen we onze bewoners erg blij maken!

De muziekballen zijjn bestemd voor de Bachweg in Almere. Hier wonen en werken 70 cliënten, die allen intensieve begeleiding nodig hebben. Om te zorgen dat deze locatie is voorzien van een uitdagend en leuk buitenterrien, zijn we op zoek naar donateurs die helpen de wensen van de bewoners uit te laten komen.

Met jouw donatie kunnen de muziekballen in de tuin geplaats worden en zullen de bewoners, bij mooi weer, plezier beleven door te luisteren en mee te zingen met de kinderliedjes. Namens de nieuwe bewoners van de Bachweg; 'Dank je wel!'