Samen op stap

Locatie: Triade Vitree

Totaal benodigd: € 2.500,-

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

De zomervakantie: op reis, een dagje op pad, de deur uit op weg naar nieuwe avonturen en mooie herinneringen. De meesten van ons kunnen zich makkelijk een voorstelling hiervan maken, maar niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend.

Voor veel kinderen én (jong)volwassenen onder onze (jeugd-)zorg is op vakantie gaan niet mogelijk en voor anderen kán het wel, maar heeft het behoorlijk wat voeten in de aarde. Wij willen hen graag helpen met een dagje pretpark, museum of een andere leuke activiteit, maar kunnen hiervoor niet uit de zorgbudgetten gehaald worden. Geregeld ontvangen wij korting of toegangskaarten voor bijvoorbeeld het Dolfinarium en Walibi, maar zelfs dan lukt het vaak niet om een uitje rond te krijgen. De reis ernaartoe, vaak met vervoer, en de kosten voor een hapje en een drankje zijn daarmee nog niet gedekt. En daarom hopen we op jouw steun!
 

Kom in actie en doneer hierboven. Met een kleine bijdrage kun jij grootse impact creëren voor onze jeugdcliënten. Samen kunnen we hen een onvergetelijke dag bezorgen.