Duofiets

Locatie: Spotlight Talent, Almere

Totaal benodigd: € 7.359,-

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

Bij Spotlight Talent gaan we graag naar buiten, om samen te wandelen en te genieten van de buitenlucht. Wandelen is niet voor iedereen haalbaar, voor deze cliënten is de wens er om een duofiets aan te schaffen. Daardoor kan er samen gefietst worden en is iedereen actief bezig in de buitenlucht. De duofiets wordt niet alleen ingezet voor rondjes fietsen door de wijk of park, maar ook om kleine boodschappen te halen.  

Spotlight Talent is een dagbesteding en werkplek voor 15 cliënten die net dat beetje extra nodig hebben. Afhankelijk van de behoeften kan iemand de dag doorbrengen in een voor hem of haar geschikte ruimte met weinig, gewoon of veel prikkels. We proberen voor iedereen een passende werkplek te creëren rekening houdend met de ruimte en soort werk. 

Twee of drie keer per week gaan de cliënten van Spotlight Talent naar het theater. We wandelen met elkaar naar Theater de Glasbak. Als een cliënt niet goed ter been is, gebruiken we een rolstoel. Het gebruik van een duofiets is efficiënter en minder zwaar voor de begeleider. Op de duofiets is het een stuk stukje sneller, leuker en makkelijker om naar het theater te komen.  

Met jouw donatie is het mogelijk om voor de cliënten van Spotlight Talent een duofiets aan te schaffen. Alvast namens de cliënten en begeleiders van Spotlight Talent: 'Hartelijk dank voor jouw steun!'