Paddock

Locatie: De Stek, Almere

Totaal benodigd: € 9.950,-

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over giften aan goede doelen.

Doneer nu

Waar gaat je donatie heen

In de Kruidenwijk Almere is manege De Stek gevestigd, hier hebben cliënten hun dagbesteding, komen ze paardrijden of hebben een gezellig samenzijn. 

De pony's van De Stek hebben een mooie stal, maar staan overdag graag buiten. De buitenruimte (paddock) is aan vervanging toe. Bij slecht weer staan de pony's namelijk in de modder, omdat het water niet goed weg loopt. Dit is niet alleen slecht voor de hoeven, maar brengt ook medische problemen met zich mee. De wens is om de paddock ter vernieuwen. 

Op de manege staan pony's die worden ingezet voor de lessen. Deze pony's zijn speciaal geselecteerd voor onze cliënten. Het is belangrijk voor de ruiters vertrouwen in hun pony te hebben en zich veilig te voelen. Het rijden en het knuffelen van de pony's helpen de cliënt (de ruiter) zich emotioneel verder te ontwikkelen. Cliënten maken op deze manier stappen in het aanleren van gewenst sociaal gedrag. 
 

Steun ons

Door jouw donatie kun je De Stek helpen met het aanleggen van een nieuwe paddock, waardoor de paarden straks op droog zand staan. Daar hebben niet alleen de dieren, maar ook de clienten en begeleiders veel profijt van. De ruiters en dieren zijn je erg dankbaar met jouw steun.